Sig farvel til kedelig e-læring

Hvor meget kan du huske fra dit sidste kursus eller e-læringsforløb?

Traditionel læring og e-læring er typisk ineffektiv, kedelig, og har udfordringer med at forankre viden. Årsagen er, at måden vi gerne vil lære på, har ændret sig. Nutidens medarbejdere interagerer med verdens bedste apps, websider og spil i fritiden. De er bevidste mediebrugere, som ikke kan reduceres til tilskuere. Læring skal ikke blot informere, det skal involvere – og være relevant, tilgængeligt når behovet er der, skabe en målbar effekt og så gør det ikke noget, hvis det også er sjovt.

SÅDAN KAN VI HJÆLPE DIG

Interaktiv digital læring med dig i fokus

LÆRING ER KOMPLEKS

Læringsdesign og workshops

Vi er specialister i at skabe engagerende læringsoplevelser lige fra et helt læringsforløb til enkle moduler eller virtual reality-simuleringer. Vi arbejder sammen med dig for at imødekomme din vision.

INVOLVER OG INTERAGER MED BRUGEREN

Digital læring & læringsspil

Vi designer engagerende læringsindhold og -spil til at realisere jeres læringsmål. Dine medarbejdere husker bedst, når de spiller sig til ny viden, eller involveres med interaktive læringsmoduler.

PLUG´N´PLAY LÆRINGSLØSNINGER

PLUG´N´PLAY læringsspil

For at få dig hurtigere i gang tilbyder vi en række fleksible og fokuserede læringsspil, indenfor populære emner som fx. GDPR, der kan tilpasses den enkelte virksomhed. Design og indhold af høj kvalitet, klar til brug i dit LMS eller Learningbank-platformen.

SIMULATIONSBASERET LÆRING

Virtual Reality træning

Vi skaber et samspil mellem læring og praksis med virkelighedsnære VR-universer til træning og oplæring. Dine medarbejdere kan indleve sig i læringsuniverset – og derigennem opnå erfaringer.

Vores tilgang til læring

Vi er et erfarent team med en stærk teoretisk base og praktiskorienteret tilgang til at udvikle digital læring. Vores mantra er at konvertere den typiske brugers syn på e-læring fra “I have to” til “I want to”. Det opnås bl.a. ved at tilføje elementer fra gamification og gøre læring til det, som det altid burde være – nemlig inspirerende, underholdende, engagerende og personligt.

Passionerede eksperter, der nægter at lave kedelig læring

Vores styrke er diversiteten i teamet, vi kommer med forskellige baggrunde lige fra kandidater i organisatorisk læring og it til psykologer, læringsdesignere og user experience-eksperter. Sammen skaber vi fremtidens digitale læring.

Mød vores team >