INVOLVÉR OG ENGAGÉR BRUGEREN

Digital læring og læringsspil

I Learningbank nægter vi at lave kedelig og standardiseret e-læring, derfor har vi specialiseret os i gamificeret og oplevelsesbaseret digital læring. Og med god grund, for det påvirker stort set alle parametre i en positiv retning.

Vores team af læringseksperter står klar til at udvikle engagerende og relevant læringsindhold, der ganske enkelt virker. Vi designer alt fra simple digitale læringsmoduler til innovative læringsuniverser og banebrydende interaktive læringsspil.

I får et ambitiøst og erfarent team med en stærk teoretisk base og praktiskorienteret tilgang til at udvikle e-læringen. Vores mantra er at konvertere den typiske medarbejders syn på e-læring fra noget “I have to do” til “I want to do”.

Gør et godt indtryk

Digital læring, e-læring…. Uanset hvad du vil kalde det, er det ofte kedeligt og ineffektivt. Årsagen til dette er, at mange ofte udvikler e-læring uden hensyn til brugeren, og fokuserer på at informere fremfor at involvere. Og det er fjollet, for det er gennem involvering, at vi mennesker rent faktisk lærer.

Vi lærer, når vi prøver noget, når vi fejler, når vi får feedback, når vi praktiserer. Vi lærer gennem de erfaringer, vi gør os. En medarbejder, der er til et foredrag i dag, husker faktisk kun 15 % i morgen. Og det er det, vi kan gøre bedre med engagerende digital læring.

Vores tilgang garanterer succesen

Det digitale læringsteam involverer jer i hvert trin af udviklingsprocessen, og guider jer gennem forløbet. I bliver præsenteret for de tidlige versioner i udviklingsfasen, inden vi leverer det endelige produkt, så I er med fra start til slut, og kan give feedback.

Vi arbejder ud fra en fleksibel model, når der produceres indhold til digital læring. Modellen repræsenterer en overordnet plan for produktionen af digital læring, og er selvfølgelig understøttet af mere udførlige produktionsplaner, kreative idégenereringsprocesser og gentagene reviews. Hos os kan I føle jer trygge. Vi har nemlig et erfarent team, som allerede i dag hjælper tusindevis af medarbejdere, i nogle af Danmarks førende virksomheder, med at styrke deres afgørende kompetencer midt i en travl hverdag.

3 gode grunde til at bruge gamification i jeres læring

80 % flere medarbejdere gennemfører deres træning.

80 % flere medarbejdere gennemfører deres træning.

84 % har konstateret en stigning i brugertilfredshed.

84 % har konstateret en stigning i brugertilfredshed.

71 % opnår bedre resultater i tests.

71 % opnår bedre resultater i tests.

Hvad har I brug for?

Vi bygger digital læring, som har interaktive elementer fra start til slut. Det sætter medarbejderne i situationer, hvor de skal træffe beslutninger og tænke kritisk. Det giver dem mulighed for at lære gennem fejl og feedback. Endvidere gør det læringen relevant for medarbejderne, fordi det hjælper dem med at se den faktiske sammenhæng læringen indgår i – i deres hverdag. Afhængig af jeres ambitioner og behov kan vi producere:

  • Skræddersyede digitale læringsspil
  • Videoer & Animationsfilm
  • Interaktiv digital læring
  • Simple digitale læringsmoduler