FÅ SKABT DET RIGTIGE FUNDAMENT

Læringsdesign & workshops

Vores mission er at skabe læringsoplevelser, som sikrer læringen i organisationen, øger forankringen, engagerer medarbejderne, og har en målbar effekt. Alt dette starter med en skræddersyet, realistisk og ambitiøs læringsstrategi med plads til at nytænke medarbejdernes læringsrejse.

Nogle gange er det rart med friske øjne på virksomhedens læring, og det styrker virksomheder, når de får lille ”sundhedstjek” af deres læringsforløb. Med afsæt i en workshop udvikler vi en struktureret plan for udvikling af jeres medarbejdere, så både I og medarbejderne for mest muligt udbytte af den tid, de bruger på læring og træning.

Intet er overladt til tilfældighederne! Vi sammensætter det team af læringseksperter, som passer bedst til virksomhedens behov og udfordringer. Vi garanterer et team, som har stor erfaring, er de bedste inden for deres felt, og er fokuseret på at skabe resultater.

Få direkte adgang til læringseksperter

Sammen kan vi skabe en visionær men opnåelig læringsstrategi, så I kan onboarde og udvikle medarbejderne på den bedst mulige måde. Styrken i teamet er især diversiteten, vi kommer med forskellige baggrunde lige fra kandidater i uddannelsesvidenskab og it til psykologer, læringsdesignere og user experience eksperter.

En workshop med jer i fokus

For at skabe den perfekte løsning til jer, skal vi forstå jeres verden. Sammen identificerer vi jeres udfordringer, ambitioner, brugernes motivation og meget mere. En kreativ workshop er den mest effektive, personlige og idégenererende måde at kick-starte et projekt på. Med workshoppen som fundament udvikler vi et udbytterigt læringsdesign til jer, hvor I kan opnå de bedste læringsresultater.