PLUG'N'PLAY LÆRINGSFORLØB

Salgstræning, som skaber resultater

Vi har skabt salgstræning, der i et opslugende spilunivers får dig til at mestre den viden og de teknikker, som du skal bruge for at maksimere dit salg. Brugerne kan sammensætte sine egne forløb efter behov. Og hvert modul tager mindre end ti minutter, så brugerne også kan spille sig til bedre salg i en travl hverdag.

Mere, bedre og stærkere

Vi træder ind i et cool og simpelt animeret univers med storbyer og skyskrabende kontortårne. Det er visuelt minimalistisk. Musikken er amerikansk inspireret fra 1960’erne. Hr. Schulz har nu i mange år solgt drømme og vil snart trække sig tilbage. Du er i betragtning til at blive hans efterfølger, men du skal først bevise dit værd. Hr. Schulz forstår, at salg handler om at skrue på tre gashåndtag: mere, bedre og stærkere. Han lærer dig nu, hvordan du gør – men det er din indsats alene, der afgør resultatet. Du skal bevise, at du er den bedste sælger.

Hvorfor bruge læringsspil til salgstræning?

  • Du optimerer dine salgsevner
  • Du kan bruge dét, du har lært samme dag
  • Klik dig ind og ud af træningen som det passer dig
  • Udviklet af læringsspecialister, spildesignere og salgseksperter
  • Underholdende og udbytterigt

En uforpligtende snak

Til dig, der vil vide mere om læringsforløbet.

SALGSTRÆNING BROCHURE

Vil du vide mere om læringsforløbet?

Learningbank er specialiseret i gamification, læringsdesign og psykologi, fordi vi derved på kort tid giver brugeren maksimal læring. Vi tror på, at underholdning fastholder opmærksomheden. Vi har derfor skabt et forløb, hvor underholdning og læring går hånd i hånd.
Kombinationen af spilmekanikker, engagerende storytelling og højt fagligt læringsindhold sikrer, at dine medarbejdere opnår grundlæggende viden om salg og kommunikation, samt tilegner sig værdifulde salgsteknikker.

Vores kunder stoler på os, det kan du også