IT-SIKKERHED LÆRINGSSPIL

Skru op for IT-sikkerheden med ready-to-use læringsspil

IT-kriminelle går direkte efter medarbejderne

It-sikkerhed handler mere om mindset og adfærd, end det handler om computere og anti-virus. Vidste du, at op imod 80% af alle It-sikkerhedsbrud skyldes menneskelig fejl, hvor medarbejderne f.eks. glemmer at beskytte deres computer med password eller trykker på en usikker e-mail?

Det er afgørende, at medarbejderne klædes på til at udøve stærkt it-selvforsvar. Specielt fordi op mod 70% af alle medarbejdere føler sig usikre på, hvordan de beskytter sig selv og virksomheden imod hacker- angreb og virus.

Derfor har vi i Learningbank udviklet en simpel, engagerende og effektiv måde at træne it-selvforsvar. Her spiller medarbejderne sig til de vigtigste it-selvforsvarsfærdigheder for optimal beskyttelse.

Hold medarbejderne på dupperne

For at holde medarbejderne på dupperne efterfølgende, kommer der drypvis læring i form af nano-learning moduler så medarbejderne hele tiden udfodres til at træne deres it-selvforsvar gennem målrettede læringsbidder, som er tilpasset deres behov og kontekst.   

Kom med i tophemmelig træningslejr

Cyber-politiets specialstyrke tager dine medarbejdere med til deres hemmelige træningsområde højt oppe i en forladt bjergkæde. Nu skal medarbejderen træne it-selvforsvar, som består af fire principper:
Stærke adgangskoder; realitets-tjek; sikring af data og devices; og at søge hjælp når det går galt. Afslutningsvis bliver deres nye viden testet i arenaen, når de skal møde modstandere som Device-Dina, Internet-Igor, Email-Eric og Emergency-Eve, der er hardcore cyber-kriminelle. Her skal medarbejderne forsvare sig, når de angribes gennem diverse devices, websider og e-mails. De bliver ligeledes testet i en it-nødsituation.

Grundprincipperne i it-selvforsvar suppleres med små læringsbidder, kaldet nano-learnings, som tilpasses jeres behov. Tilsammen gør spillet og korte intense læringsmoduler den digitale læring involverende, informativ og sjov for medarbejderne, mens det er effektivt og præventivt for din virksomhed.

Den bedste digitale læring

Når dine medarbejdere spiller sig til det sorte bælte i it-sikkerhed, er det baseret på læringsindhold, som er udviklet af psykologer, læringsspecialister i Learningbank, og sikkerhedseksperter fra Open Systems. Sammen med læringsdesignere, er der blevet skabt et læringsunivers, som bedst muligt kan understøtte indholdet, forankre læring- en og sikre værdien af træningen.

Book din personlige demo

Vil du prøve vores IT-sikkerhed-læringsspil?

IT-SIKKERHED BROCHURE

Vil du dele læringsspillet med dine kolleger?

Hent en beskrivelse af vores læringsspil til IT-sikkerhed, så du har et overblik, som du kan dele med medarbejdere, ledere eller din bedre halvdel.

Hør Laust, Learning Specialist i Learningbank, fortælle mere om IT-sikkerhed og få 3 tips mod CEO fraud.

Vores kunder stoler på os, det kan du også