IT-SIKKERHED LÆRINGSSPIL

Skru op for IT-sikkerheden med ready-to-use læringsspil

IT-kriminelle går direkte efter medarbejderne

Cyberangreb banker oftere og oftere på døren i store og små virksomheder verden over. Trusselsbilledet er blevet større i takt med den stigende digitalisering, og samtidig er din virksomheds data mere værd end nogensinde før.

Din virksomhed er ikke stærkere end det svageste led. Derfor er det vigtigt at identificere virksomhedens svagheder både i forhold til det tekniske setup og i forhold til medarbejdernes adfærd og daglige brug. De største sikkerhedsproblemer kommer faktisk af medarbejdernes adfærd.

Kom med i tophemmelig træningslejr

Cyber-politiets specialstyrke tager dine medarbejdere med til deres hemmelige træningsområde højt oppe i en forladt bjergkæde. Nu skal medarbejderen lære cyber-selvforsvar, som består af fire principper: Stærke adgangskoder; realitets-tjek; sikring af data og devices; og at søge hjælp når det går galt. Afslutningsvis bliver deres nye viden testet i bokseringen, når de skal møde modstandere som Device-Dina, Internet-Igor, Email-Eric og Emergency-Eve, der er hardcore cyber-kriminelle med hver deres ekspertise. Her skal medarbejderne forsvare sig, når de angribes gennem diverse devices, websider og e-mails. De bliver ligeledes testet i, hvad de skal gøre i en it-nødsituation.

Den bedste digitale læring

Når dine medarbejdere spiller sig til det sorte bælte i it-sikkerhed, er det baseret på læringsindhold, som er udviklet af psykologer, læringsspecialister og sikkerhedseksperter fra Open Systems. Sammen med læringsdesignere, er der blevet skabt et læringsunivers, som bedst muligt kan understøtte indholdet, forankre læring- en og sikre værdien af træningen.

Book din personlige demo

Vil du prøve vores IT-sikkerhed-læringsspil?

IT-SIKKERHED BROCHURE

Vil du dele læringsspillet med dine kolleger?

Hent en beskrivelse af vores læringsspil til IT-sikkerhed, så du har et overblik, som du kan dele med medarbejdere, ledere eller din bedre halvdel.

Vores kunder stoler på os, det kan du også