NOGET FOR ALLE

Løsninger

Læring og udvikling er på dagsordenen i de mest ambitiøse virksomheder. Nøglen til at skabe vækst er kompetente og innovative medarbejdere. Samtidig er udvikling af medarbejdere også afgørende for motivation, produktivitet og fastholdelse. Det stiller krav til virksomhederne om at sikre en læringsrejse, der bedst muligt udvikler de menneskelige ressourcer.

I Learningbank har vi fokus på digitale læringsløsninger, som styrker jeres medarbejdere fra før deres første dag og gennem hele deres karriere i virksomheden. Tilslut dig de mange andre virksomheder, der allerede har valgt at digitalisere og forbedre læringen med hjælp fra Learningbank. Vi har også en løsning, der passer til jer!

Preboarding

Førstehåndsindtrykket tæller! Medarbejderens rejse starter, når kontrakten er underskrevet, så det bør introduktionen til virksomheden også.

Onboarding

En effektiv onboardingproces fremmer produktiviteten, øger fastholdelsen af talenter, og sikrer, at nye medarbejdere føler sig motiverede fra første dag på jobbet.

Produkttræning

Med en digital løsning til produkttræning, kan medarbejderne hurtigere opnå ny produktviden, og virksomheden kan inkorporere træningen i fremtidige onboardingforløb.

GDPR & Compliance

80 % af alle compliance-brud skyldes menneskelige faktorer. Undgå at dine medarbejdere fejler med engagerende GDPR træning, der virker.

Learning Management

De fleste medarbejdere drømmer om flot designet og brugervenlige systemer på arbejdet, så hvorfor ikke give dem adgang til en læringsplatform, der er designet med fokus på brugerne?

Digital & gamificeret læring

Medarbejdere skal ikke bare informeres, de skal involveres, for at lære, og huske det de lærer. Vores læringsspecialister skaber engagerende læringsoplevelser i alle digitale afskygninger.