DIGITAL LÆRING

Boost resultaterne med engagerende digital og gamificeret læring

Det er ikke overraskende, at udbyttet af læring er minimal, når medarbejderne præsenteres for teksttung, kedelig og standardiseret læring.

Hvis man gerne vil udvikle og løfte moderne medarbejdere, skal læring tage udgangspunkt i dem. I Learningbank udvikler vi læringsoplevelser, som sikrer hele medarbejderens læringsrejse. Den bedste digitale læring øger nemlig forankringen, engagerer medarbejderne, og har en målbar effekt, og så er det nøglen til virksomhedens udvikling.

Hvad skal vi hjælpe jer med?

Vi designer digitale læringsoplevelser, fordi det er gennem det, vi oplever, at vi udvikler os, og opnår erfaringer. Vores oplevelsesorienterede tilgang udspringer af, at både medarbejderne og virksomheden skal have mest muligt ud af læringen.

Digitalt og interaktivt læringsindhold

Vi designer simple e-læringsmoduler, skræddersyet videoindhold, interaktivt læringsindhold, vanedannende læringsspil og virkelighedsnær Virtual Reality træning.

Plug´n´Play & templatebaseret indhold

Vi tilbyder færdigstøbte templates, som er udviklet og designet af vores læringseksperter. Digital læring af højeste standard, der på kort tid tilpasses til jeres virksomhed.

3 gode grunde til at bruge gamification i jeres læring

80 % flere medarbejdere gennemfører deres træning.

80 % flere medarbejdere gennemfører deres træning.

84 % har konstateret en stigning i brugertilfredshed.

84 % har konstateret en stigning i brugertilfredshed.

71 % opnår bedre resultater i tests.

71 % opnår bedre resultater i tests.

Hold dig ikke tilbage

Det er måske lidt grænseoverskridende at bestille en demo, men vi lover, det er både uformelt og helt uforpligtende. Nå ja, og så er det med garanti også hyggeligt og inspirerende.

Vi vil gerne vise dig nogle eksempler på interaktivt læringsindhold, læringsspil og Virtual Reality træning, vi har lavet for andre kunder. Vi er også superstolte af vores læringsplatform, så den vil vi også gerne vise dig, hvis du har lyst til det.