DEN NÆSTE GENERATION AF LMS

Learning Management

Learningbanks Learning Management System hjælper i dag nogle af Danmarks førende virksomheder med at realisere deres læringsstrategier og skabe bedre læringsoplevelser for deres medarbejdere.

Hvordan kan vi hjælpe?

Learning Management handler om mennesker, derfor er vores platform designet med fokus på brugerne for at styrke deres læringsoplevelse – og derigennem læringsresultatet.

Læringsmateriale og viden er altid tilgængelig for medarbejderen, som får en brugervenlig interface og en mere personaliseret oplevelse med læringsplatformen. Administratoren kan bruge mindre tid på administration, og mere tid på at udvikle det rigtige læringsindhold.

Med vores platform får I en skalérbar løsning, hvor I nemt kan skabe, dele, administrere og følge op på læringsforløb. Og så kan jeres medarbejdere lære lige der, hvor det passer dem – også på deres smartphone.

Hvordan kan I bruge Learningbank?

Brug mindre tid på administration

Med få klik kan læringsmateriale til onboarding, kompetenceudvikling og compliance træning distribueres. Det er supernemt at bygge og administrere læringsmoduler, samt følge den enkelte medarbejders udvikling og identificere kompetencekløft.

Nem kommunikation og lettilgængelig

Det er nemt at kommunikere med medarbejderne – også inden deres første dag. Notifikationer om træningen kan sendes direkte på SMS og e-mail. Og så kan dine medarbejdere gennemføre deres læringsforløb på både tablet, smartphone og computer, så de kan træne, lige når det passer ind i deres hverdag.

Let at komme i gang - og vi hjælper dig hele vejen

Learningbank hjælper virksomheden med at implementere den rette løsning, integrere løsningen med virksomhedens egne systemer, og supporterer selvfølgelig hele vejen. I bliver tilknyttet vores læringseksperter, som kan rådgive og vejlede i effektiv onboarding og digital læring.

Få en rundtur i læringsplatformen

Du tror måske bare, det er på papiret, at læringsplatformen er et lækkert stykke software? Så se det med dine egne øjne. Vi vil gerne invitere dig på en rundtur i læringsplatformen, hvor en af vores konsulenter viser dig alle funktionerne, og fortæller dig om alle fordelene.

Klik på knappen og indtast lidt om dig selv – så rækker vi ud snarest muligt. Det er både gratis, uforpligtende og ganske uformelt. Vi glæder os til at høre fra dig!