ONBOARDING

Software og læringsindhold til effektiv onboarding af medarbejdere

Der er 500.000 gode grunde til at fokusere på onboarding, det koster nemlig en virksomhed cirka 500.000 kr. at miste en medarbejder på funktionærniveau pga. faldende produktivitet, rekrutteringsomkostninger m.m. Med effektiv og struktureret onboarding øger en virksomhed chancen for, at nye talenter bliver i virksomheden i mere end 3 år med 58%!

Få mest ud af den første tid med digital onboarding

At starte et nyt job er en tid med store forventninger for nye medarbejdere og virksomheden. Det er op til onboarding-processen at indfri de forventninger. Men mange onboarding-forløb fejler med kedeligt materiale, tung information og en ustruktureret proces.

Vi skaber effektive læringsuniverser, som afspejler virksomheden, engagerer medarbejderne og forankrer læringen. Så jeres nyansatte hurtigere bliver produktive og mere engagerede i virksomheden ved hjælp af struktureret digital onboarding.

Med Learningbank kan I:

  • Engagere nye medarbejdere allerede inden første dag
  • Reducere onboarding-tid
  • Fastholde medarbejdere længere
  • Automatisere onboarding og administrative processer
  • Træne hvor som helst og når som helst

Hvordan kan vi hjælpe jer med onboarding?

De første uger er krævende for nye medarbejdere med meget ny viden, mange nye systemer og mange nye ansigter. Det er svært at fastholde deres opmærksomhed, derfor har vi designet vores løsninger til at imødegå typiske udfordringer i opstartsfasen.

Få skabt det rigtige fundament for jeres onboarding

Få vores eksperters hjælp til at skabe en effektiv onboarding-strategi. Med afsæt i en workshop udvikler vi en struktureret plan for jeres on­boarding, så både I og den nye medarbejder får mest muligt udbytte af tid, de bruger på on­boarding.

Skræddersyet digitalt læringsindhold fra vores eksperter

Vores team af læringseksperter står klar til at udvikle engagerende og relevant læringsindhold, der ganske enkelt virker! Vi hjælper med at designe alt fra simple e-læringsmoduler til interaktive læringsspil og Virtual Reality træning.

Intelligent software til effektiv onboarding.

Med vores platform får I et brugervenligt værktøj, hvor I nemt kan skabe inspirerende digitale oplevelser til onboarding. Learningbanks e-learning platform giver jer mulighed for hurtigt at skabe, dele, administrere og følge op på onboarding-forløb.

EN KØREKLAR ONBOARDING-LØSNING TIL DIG

Få mere ud af dit budget med Best Practice

Best Practice Pre -& Onboarding er et gennemprøvet koncept skabt med baggrund i vores erfaring og viden fra rigtig mange tidligere onboarding projekter. Her kombinerervi en gennemprøvet proces med "high-end" interaktive læringsmoduler og vores brugervenlige platform.

Med Best Practice som fundament for dit preboarding eller onboarding forløb kan vi bruge mindre tid på programmering og mere tid på design, indhold og selve læringen.

Vil du gerne høre fra os?

Vi vil rigtig gerne ta’ en uforpligtende snak med dig, hvis du er interesseret i onboarding, hvis du har spørgsmål, eller noget helt tredje.