PREBOARDING

Få dem med ombord inden første dag med engagerende preboarding

Hvorfor vente til den første arbejdsdag? Der opstår ofte et ”kommunikationshul”, fra de nyansatte har accepteret jobbet, og indtil de starter. Det tidsrum er en alletiders mulighed for at introducere den nye medarbejder til virksomheden samt afstemme deres forventninger og klæde dem på til deres nye job.

Hvorfor skal I fokusere på preboarding?

Med Preboarding kan I byde nye medarbejdere velkommen, og introducere dem til virksomheden i ventetiden. Den nye medarbejder får et solidt fundament med indsigt i virksomheden såvel som arbejdsgangen, og virksomheden minimerer, den tid det tager, før nyansatte bliver effektive medarbejdere. Og så sikrer I, at rekrutteringen ikke fejler.

  • 4% møder aldrig op den første dag.
  • 1/3 af nye medarbejdere beslutter sig i deres første uge, om de vil blive i virksomheden.
  • 25% af alle ansatte stopper inden for 12 mdr.

Hvordan kan vi hjælpe jer med preboarding?

Vi hjælper jer med forskellige værktøjer til preboarding, så I hurtigt og effektivt kan introducere nyansatte til virksomheden med et engagerende preboarding-forløb. Vi tilbyder tre løsninger, så der også er en løsning, der passer til jeres behov, ambitioner og ressourcer.

DIY

Er til jer, der ønsker en simpel løsning, hvor I nemt kan skabe jeres eget. I får vores digitale læringsplatform til at bygge preboarding-forløb, der passer til jeres virksomhed.

BEST PRACTICE

Bliv køreklar på 30 dage!
En komplet løsning til preboarding med læringsindhold og en digital platform.

BESPOKE

Få en skræddersyet digital preboarding-løsning, hvor vores læringseksperter bygger et komplet preboarding-univers helt fra bunden.

EN KØREKLAR PREBOARDING-LØSNING

Få mere ud af dit budget med Best Practice

Best Practice Pre -& Onboarding er et koncept, som er skabt på baggrund af vores erfaringer og viden fra rigtig mange tidligere onboarding-projekter. Her kombinerer vi en gennemprøvet proces med "high-end" interaktive læringsmoduler og vores brugervenlige læringsplatform.

Med Best Practice som fundament for dit preboarding- eller onboarding-forløb kan vi bruge mindre tid på programmering og mere tid på design, indhold og selve læringen.

Book en demo - og få indsigt i alle mulighederne.

Få alle fordelene allerede i dag

Vi vil rigtig gerne invitere dig til en uforpligtende snak, så du kan få indsigt i, hvordan vi kan hjælpe med at jeres nyansatte kommer vel ombord, så de lynhurtigt skaber resultater, og bliver værdifulde for virksomheden.