BEST OF BREED LEARNING PLATFORM

Skab engagerende læring. Bevis effekten af det.

Endelig en læringsplatform som medarbejdere og administratorer vil elske. Learningbanks platform er designet til at skabe engagerende læringsoplevelser ved hjælp af brugervenlige forfatterværktøjer, analytiske hjælpeværktøjer og innovative funktioner, som gør det nemt og effektivt for administratorerne.

BRUGER INTERFACE

En personlig læringsoplevelse

Læringsoplevelser, der tager udgangspunkt i dine medarbejdere med fokus på personligt dashboard og brugervenlighed.

Branding / Whitelabel

Gør det til jeres eget! Styrk engagementet med jeres eget læringsunivers, som afspejler virksomhedens visuelle identitet med farver, logo etc.

Brugervenlig

Smart design af komplekse interaktioner gør, at læringsplatformen er nem at bruge for medarbejdere på forskellige niveauer.

Gamification

Boost læringsresultatet med elementer fra spilverdenen. Motivér og engagér medarbejderne med point, levels og medaljer.

Læringsbibliotek

Giv medarbejderne adgang til et læringsbibliotek, hvor de selv kan tilgå moduler på baggrund af deres egne behov, interesser og motivation.

Mobil / Responsive

Det er helt op til brugerne, hvor de helst vil lære. Learningbank fungerer både på computer, tablets og smartphones, og kvaliteten er altid i top, så brugerne får mest muligt ud af læringen.

Kommunikation

Medarbejderne kan få besked om nyt indhold, nye moduler og relevante opdateringer med notifikationer direkte fra platformen.

ADMINISTRATION

Mindre tid på administration

Intelligente værktøjer, som sikrer, at administratoren har et overblik, og nemt kan styre alle træningsaktiviteter.

Bruger- & gruppestyring

Learningbank er bygget med fleksibilitet og skalering, som støtter alle former for organisatoriske og branchespecifikke strukturer. Administratoren kan nemt at målrette læringsaktiviteter ved organisere brugere med den fleksible bruger- og gruppestyring.

Læringsforløb & kursusadministration

Sammensæt læringsmoduler til udbytterige blended læringsforløb fx til onboarding, compliance-træning eller jobprofil træning. Inddrag alle træningsaktiviteter i et forløb – også fysiske kurser.

Udviklingsplaner

Giv MUS eller one2one samtaler et ambitiøst boost med individuelle udviklingsplaner. Samtidig kan I sikre, at den enkelte medarbejder er på linje med jeres strategiske mål.

Import og tildeling af brugere

Det er nemt importere et stort antal brugere og tildele brugere eller grupper forskellige læringsforløb.

INDHOLDSPRODUKTION & TRÆNING

Skab moderne interaktiv digital læring – uden tekniske barrierer

Bliv en rockstar i digital læring med læringsplatformens muligheder. Med Learningbank kan ambitiøse administratorer nemt skabe digital læring af højeste kvalitet der kan til både computere, tablets og smartphones. 

Byg dit eget digitale læringsindhold

Vores integrerede forfatterværktøj Modulemaker™ gør det nemt at bygge engagerende læringsmoduler ved hjælp af tekst, videoer, PowerPoint, PDF, quizzer og tests.

Mobilvenlig & SCORM compliant

Læringsplatformen er designet til automatisk at tilpasse alle former for indhold til alle typer af skærme – uanset om det er mobilen eller computeren. Importer jeres kurser i Learningbanks SCORM-kompatible læringsplatform.

Evalueringer & interaktivt indhold

Få det fulde udbytte med mulighederne for evaluering, og for at inddrage brugerne med interaktivt indhold som quizzer.

ANALYSE & RAPPORTERING

Det store overblik over alle aspekter af læringen – også resultatet

Få det fulde overblik over engagementet for den enkelte person, jobprofiler eller grupper ved hjælp af Learningbanksindsigtsfulde rapporter.

Mål og sammenlign resultater

Vores dashboard er ikke bare brugervenligt, det giver også et væld af data (progression, resultater, aktivitet osv.) for at hjælpe dig med at lave data-drevne beslutninger om, hvordan du forbedrer din læring og kompetenceudvikling.

Kompetenceoverblik & Matrix

Få øje på de afgørende kompetencer i organisationen ved hjælp af Kompetenceoverblik og Kompetencematrix per jobprofil. Data fra læringen gør det muligt identificere kompetencekløfter, så I kan træffe nogle afgørende beslutninger.

Eksporter data

Dokumentation for træningen lige ved hånden? Intet problem. Med et klik kan I eksportere alle data til .csv-format, så de fx kan bruges i Excel.

SIKKERHED & INTEGRATIONER

Sikker, stabil & skalerbar

Hold dine venner tæt på, men dine data endnu tættere. Med Learningbank får I en tryg læringsplatform, hvor data er i sikkerhed og synkroniseret.

Pålidelig & privat

Jeres data fortjener det bedste. Det er derfor, vi er hosted af verdens førende cloud-løsning Amazon Web Services, og bruger kryptering til at sikre sikkerheden i alle stadier.

GDPR-compliant

Vi sikrer, at jeres medarbejderes data opbevares i overensstemmelse med lovgivningen – også de nye og strengere krav under GDPR-forordningen.

HRM & arbejdsstyrkeintegration

Synkroniser medarbejdernes data på tværs af jeres eksisterende HR-systemer. Superenkel integrering med jers HR-styringssystem fx tamigo, ADFS, Planday m.fl.

API

Vores API gør det muligt at udveksle data mellem Learningbank og andre datakilder og systemer som HR, ERP, arbejdsplanlægning m.m.

Single sign-on

Medarbejdere kan bruge deres eksisterende medarbejder-login til Learningbank. De kan også omdirigeres direkte fra jeres website, så de slipper for at indtaste deres information igen.

CUSTOMER SUCCESS & SUPPORT

Vores succes er afhængig af jeres succes

I får den bedste support lige fra det øjeblik vi starter implementeringsprocessen, gennem lanceringen, og i løbet af hele vores samarbejde.

  • Vores Support Team består af passionerede læringseksperter og løsningsorienterede udviklere
  • Vi har en ”Satisfaction rate” på solide 100 %
  • 56 % support-forespørgsler besvares inden for 1 time.
  • Vores online Help Center guider jer gennem alle aspekter af læringsplatformen
  • Vi har en ”Renewal Rate” på 98 %
VIL DU GERNE SE MERE? PRØV LEARNINGBANK NU

Skab engagerende læringsoplevelser